Bæredygtighed

3 miljø dokumentarer til din efterårsferie

dokumentarer

Nu er det efterårsferie – tid til at slappe af og hygge sig. Og i dén anledning tænkte jeg, at lidt anbefalinger til Netflix-hygge var på sin plads. Jeg elsker selv at se en god dokumentar, jeg føler mig virkelig underholdt og jeg nyder virkelig at lære noget samtidig med man hygger sig.

I dag vil jeg anbefale tre styks af nyere dato, som jeg har været vild med. Og så tager jeg som altid rigtig gerne imod jeres anbefalinger, så giv endelig lyd i kommentarfeltet, hvis I har set noget, som har gjort indtryk!

3 dokumentarer om miljøet

A plastic ocean – 2016

A plastic ocean er en dokumentar filmet på mere end 20 lokaltioner rundt om i verden i løbet af 4 år. Den handler om opdagelsesrejsende Craig Leeson og Tanya Streeter og et hold af forskere, der afslører årsagerne og konsekvenserne af plastforurening. Derudover kommer de med deres løsninger på at komme problemet til livs.

How to change the world – 2015

How to change the world er en dokumentar om hvordan hele den grønne organisation Greenpeace startede.

Mission blue – 2014

Mission blue er en dokumentar der fortæller historien om en verdensberømt oceangraf Sylvia Earle. Hun rejser kloden rundt og hendes mission er at oplyse omkring den tilstand jordens oceaner er i.

Læs også – Dokumentarer der ændrede mit liv


Du kan følge mig på følgende medier:

Instagram

Bloglovin’

Facebook

1

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.