Bæredygtighed Livsstil

Bæredygtige Facebook fællesskaber

Facebook kan give anledning til mange frustrationer, hvilket selvfølgelig er forskelligt fra person til person. Men Facebook kan også være en kæmpe kilde til inspiration og netværk. Med lidt søgen kan du nemt finde grupper og sider med fællesskaber, hvor de har samme interesse som dig. Jeg vil vise jer nogle af mine favoritter, hvor jeg selv finder en del inspiration, viden og netværk.

Bæredygtige Facebook fælleskaber

Zero Waste Danmark

For alle der er interesseret i zero waste, mindskning af affald og generel bæredygtig livsstil. En gruppe, hvor man kan dele viden, erfaringer og spændende links – derudover kan gruppen fungere som et stort zero waste netværk.

Dansk Vegetarisk forening

En forening for vegetarer, veganere og alle andre der støtter en grøn levevis. En gruppe med masser af inspiration inden for plantebaseret kost og viden inden for emnet.

Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største natur- og miljøorganisation. Gruppen byder på masser af viden omkring naturen generelt.

Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk – her får du en masse viden omkring farlige farvestoffer, giftrester i grøntsager, madsminke og alt andet der er med til at ødelægge vores mad. Der er gode råd og tips/tricks at hente i denne gruppe.


Du kan følge mig på følgende medier:

Instagram

Bloglovin’

Facebook

1

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.