Bæredygtighed

Bæredygtigt ur fra GodTid

bæredygtigt ur

Jeg har glædet helt vildt til at fortælle jer om et samarbejde jeg har indgået – mest af alt fordi det er en virkelig god historie samt en rigtig god og bæredygtig idé! Samarbejdet jeg har indgået er med GodTid. En Bornholmsk brugskunst virksomhed, som producerer bæredygtige ure og borde ud af gamle kasserede bøger.

At tage sig god tid

Vi lever i en tid, hvor smid væk-kulturen er dominerende og tempoet generelt er skruet helt i vejret. Det ses også på mange af de produkter, der bliver produceret i dag – de går hurtigt i stykker og der er ikke kræset for kvaliteten på samme måde. Faktisk hyres der ofte ingeniører til at sikre at produktet går i stykker inden for en vis tidsramme. Det prøver de hos GodTid at gøre op med – de tager sig god tid og sætter pris på det simple og langsomme i samfundet.

Historien om GodTid

Bag Godtid står to bornholmske brøde, der har en passion for og fascination af kvalitet og godt gammeldags håndværk. De har altid elsket at tage på ture i genbrugsbutikker og loppemarkeder, hvor de kunne gå på opdagelse i ting fra forskellige tider. De har startet virksomheden GodTid i værkstedet i deres forældres kælder, hvor de holder af at arbejde kreativt og finde på nye måder at bruge gamle kasserede ting på. Derudover er de optaget af at finde på bæredygtige løsninger og ønsker med deres virksomhed at have en positiv indflydelse på mennsker og miljøet omkring sig.

Kasserede bøger får nyt liv

Brøderne Haslund-Gjerrild, som står bag GodTid laver brugskunst med fokus på godt design og bæredygtighed. Filosofien bag virksomhedens produkter er at give nyt liv, ny værdi og ny funktion til et ellers kasseret produkt – også kaldt upcycling. Alle produkter er håndlavet og 100% unikke med deres egen historie.

Jeg har personligt selv valgt bogen “Afklaring” af Jakob Knudsen, men man kan i grunden vælge hvilken som helst bog (med hardback). Så hvis der er en i din familie, der har en yndlings bog, er det den perfekte gaveidé.

GodTid bog ure og leksikon borde forhandles i deres egen webshop.

Hvis I er i tvivl om noget eller har spørgsmål, så er GodTid en kilde til ekspertviden. I kan stille spørgsmål til dem på mail info@god-tid.dk eller læse med på deres Facebook side her. I kan også følge dem på Instagram (@god.tid).

bæredygtigt ur

5

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.