Livsstil

Dokumentarer der ændrede mit liv

Jeg har aldrig været særlig god til at holde koncentrationen i længere tid, især ikke når det kommer til film. Jeg bliver ofte træt efter de første par minutter. Men det er noget helt andet, når det kommer til dokumentarer. Jeg kan se flere dokumentarer i mange timer ad gangen. Jeg tror grunden til det er, budskabet der er lettere at forholde sig til og nogle af mine største indsigter er kommet efter at have set en god dokumentar. Jeg anbefaler at man uddanner sig selv så meget som muligt, for hvem skal ellers gøre det? Denne liste er alle de dokumentarfilm, der ændrede min tankegang massivt og hjalp med at danne min mening om rigtig mange ting. Jeg anbefaler virkelig at se dem.

Dokumentarer der ændrede min holdning og tankegang 

Cowspiracy

Food, Inc.

Forks Over Knives

Minimalism – A story about the important things

River Blue

 

2

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla Tromborg
  26. september 2017 at 12:45

  hihi, jeg har præcis de samme på listen 😉 Jeg kan også anbefale ‘The Human Experiment’, ‘I am not your guru’, ‘Fed Up’, ‘What the Health’, ‘E-motion’, ‘The Beautiful Truth’, ‘Before the Flood’, ‘The Age of Aluminium’, ‘The Secret of Water’ og ‘The Secret’.

  • Reply
   Sara Sophie
   26. september 2017 at 15:56

   Så må jeg hellere i gang! tak for anbefalinger! 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.