Vegansk mad

Hjemmelavet vegansk varm kakao med skum

kakao

Hvis ikke vinter kalder på en varm hjemmetlavet vegansk kakao med skum, hvad gør så?! Jeg har siden vejret begyndte at blive køligere, elsket at lave varm kakao. Det føles helt specielt, da det er flere år siden jeg har smagt en god vegansk kakao. Denne varme kakao er lidt speciel, da sukkerindholdet er betydeligt lavere, men stadig rig på kakaosmag.

Min varme kakao

I min varme kakao er hovedingrediensen kakao af høj kvalitet og 100% ren. Jeg bruger Urtekrams raw kakaopulver. Som findes i de fleste større supermarkeder ellers findes den online. Drikken er også baseret på plantemælk – personligt foretrækker jeg havremælk, den kan også skumme rigtig lækkert op når man pisker den i gryden. Det dejlige ved kakao er at det har et lavt koffeinfindhold og er derfor oplagt at drikke om eftermiddagen eller endda aftenen. Det kan man også gøre med fordel, fordi kakaoens store indhold af magnesium virker afspændende og afslappende.

En stor kop vegansk kakao med skum

2 spsk. Kakao

3 dl opvarmet plantemælk – anbefaler havremælk

1 tsk. kokosolie

1 stk. søde middel – kan være sirup eller en dadel blendet i drikken

Skum

Enten kan du bruge kokosmælk (den faste del af mælken) eller også findes der soyafløde fra Alpro, som begge kan piskes til en fast masse ligesom klassisk fløde.


Du kan følge mig på følgende medier:

Instagram

Bloglovin’

Facebook

10

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.