Bæredygtighed

Nyt alternativ til vaskemiddel – Eco Egg

Den nye vaskebold, Eco Egg, er skånsom for både din hud og miljøet. Den indeholder nemlig færre kemikalier, end almindelige vaskemidler. Det er et nyt alternativ til vaskemiddel – det er en miljøvenlig revoultion og et billig alternativ pr. vask.

Hvordan virker Eco Egg

Eco Egg virker ligesom traditionelt vaskemiddel, men først skal du fylde vaskeægget med tre pakker hvide mineralske piller og én mørk pakke keramiske turmalin piller. Derefter put dit snavsede vasketøj ind i vaskemaskinen, som du plejer, og læg så vaskeægget oven på tøjet.

Fordelen ved vaskeægget

Fordelen ved at købe dette alternativ er den lave ingrediensliste også er produktet miljømærket, hvilket betyder det er testet til at være bedre for dig og miljøet. Det virker ganske enkelt godt, fordi det indholder kompleksdannere, surhedsregulerende midler samt en række andre væsentlige ingredienser. Det væsentlige er, at den kun indeholder ni kemiske ingredienser sammenlignet med andre vaskemidler, såsom Neutral og Biotex med flere, hvor der er mellem 13 – 34 kemiske ingredienser.

Hvor længe holder vaskeægget?

Det holder til cirka 210 vaske, hvilket svarer til en almindelig families forbrug i et år. (4-5 vaske pr. uge). Antallet af vaske afhænger af forskellige faktorer, så som vandets hårdhed og hvor meget tøj du fylder i vaskemaskinen.

Min vurdering

Jeg har testet Eco Egg og synes det er et fremragende alternativ til normalt vaskemiddel. Mit tøj blev rent og var dejligt blødt efter en vask med vaskeægget. Jeg sparer en masse penge pr. vask ( 57 øre pr vask) og så er produktet miljøvenligt, hvilket gør mig rigtig glad. Derudover kan man også brug vaskeægget til håndvask af tøj, hvilket er virkelig praktisk! Hele processen var simpel og let at gå til – der følger også en brugsanvisning med.

Jeg anbefaler at tænke over hvor mange kemikalier der er i vaskemiddel
samt tage op til overvejelse om vaskeægget ikke er en bedre løsning for dig.

Den lille revolutionerende vaskebold får 5/5 stjerner af mig!

Kan købes her.

Ikke sponsoreret – 100% min egen holdning. 

Har I prøvet vaskeægget og hvad synes I om produktet?

16

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.