Bæredygtighed Livsstil

Vegansk parfumeolie fra Pure Perfumes

perfume olie

Jeg har glædet mig vildt meget til at skrive dagens indlæg til jer. Simpelthen fordi det handler om noget, som rent ud sagt er revolutionerende. Som jeg ved mange af jer har sukket efter længe: nemlig et dansk parfume mærke, som laver 100% vegansk parfumeolie. Derudover indholder parfumeolien ikke phthalater, parabener, sulfater eller alkohol (ethanol). Som vel at mærke også er kvalitetsprodukter, som man har lyst til at bruge.

At leve et så rent liv som muligt

I mange år har jeg været bevidst omkring hvad jeg brugte på min krop. Jeg forsøger at levet et så “rent” et liv som muligt med mindst mulige skadelige stoffer. På trods af det, har jeg haft rigtig svært ved at skifte ud i deodoranter og parfumer. Da jeg har haft svært ved at finde mærker, som laver grønnere, bedre og sundere produkter, som samtidig duftede godt og var produkter, som var lækre at bruge. Så derfor var jeg ærlig talt stoppet med at bruge parfume, da jeg så det som en unødvendighed.

Pure Perfumes 

Jeg er derfor rigtig glad for at kunne præsentere et samarbejde med Pure Perfumes, hvor alle deres parfumeolier er veganske og er ikke testet på dyr! At teste og udføre dyreforsøg samt dyremishandling strider imod Pure Perfumes grundprincipper. Pure Perfumes støtter ikke virksomheder, der går ind for dyreforsøg og dyremishandling. Derfor har jeg takket ja til samarbejdet. Det passer rigtig godt ind i det liv jeg forsøger at leve – så rent, bæredygtig og vegansk som muligt.

Det bæredygtige ved disse parfumeolier kommer ind i billedet, ved at Pure Perfumes har et retursystem. Hvor man på eget initiativ indsamler tom emballage og flasker fra produkter, som er solgt fra deres webshop – og sender tilbage til dem. Som tak sender de parfume tester helt gratis.

Anmeldelse

Jeg har fået lov til at teste Pure Perfumes parfumeolier. Jeg har vist dem ganske kort på Instagram, men da webshoppen ikke var åben endnu, virkede det lidt uretfærdigt overfor jer sådan at tease med dem. Men nu er tiden her! Produkterne er lancerede! Jeg har gennemtestet dem i en hele to måneder og jeg kan endelig dele min begejstring med jer!

Hvis jeg skal fremhæve en duft, som især har begejstret mig, er det uden tvivl Amour. En rigtig kærlighedsparfume, der byder på eksotiske og forførende duftnoter. Parfumen åbner med lotus, pære og magnolia, som tilfører parfumen sensualitet. Den æstetiske blanding af dufte i Amour giver en romantisk og forførende effekt. Som bonus har duften en virkelig lang holdbarhed på huden.

Parfumeolierne er rene, milde og skånsomme mod huden og anvendes på huden via roll-on. Det er et af de produkter der kommer allermest i kontakt med min hud, og derfor er det en endnu federe følelse at vide, at de ikke er skadelige for mig.

Som I kan høre, er jeg virkelig begejstret over Pure Perfumes, og jeg er endnu mere begejstret for at få lov til at teste produkterne og fortælle jer om dem. Det er så skønt langsomt at få byttet ens “skønhedsrutine” ud med produkter, som ikke giver dårlig samvittighed og som ikke skader ens krop. Det er en process, jeg har været i gang med i virkelig lang tid og som ærlig talt har frustreret mig en del. Jeg har haft svært ved at finde naturlige produkter, som både var 100% veganske, som jeg synes om, og som samtidig føltes luksusagtige.

Pure Perfumes forhandles i deres egen webshop.

Hvis I er i tvivl om duftvalg eller har andre spørgsmål, så er Pure Perfumes fyldt med ekspertviden om de forskellige dufte. I kan stille spørgsmål til dem på mail på info@pureperfumes.dk eller læse med på deres facebook side her. I kan også følge dem på @pureperfumesdk på Instagram.

3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Frk Mejer
  5. oktober 2017 at 17:04

  Ej, det lyder godt nok lækkert! Og hvor er det fantastisk at de ikke er testet på dyr!

 • Reply
  Emilie Ildstein
  5. oktober 2017 at 17:09

  Dem ville jeg da gerne prøve en dag! De ser så fine ud <3

 • Reply
  Pernille Kit Larsen
  5. oktober 2017 at 17:40

  Lækker med parfume

 • Reply
  Nazila
  5. oktober 2017 at 18:35

  Det lyder virkelig, som nogle lækre og gode produkter <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.