Livsstil

Velkommen til et nyt Sara Sophie

Hej og velkommen til!

Jeg håber I har gang i en rigtig dejlig weekend!

Herhjemme har den stået på meditation efterfulgt af skærmtid resten af dagen fra formiddag til aften. Jeg har nemlig været i gang med at friske Sarasophie.com op og lave nogle ændringer – og den slags, tager tit meget længere tid, end man havde forventet!

Nyt blognetværk

Disse ændringer sker i forbindelse med, at jeg er flyttet over til blognetværket Sustain Daily. Sustain Daily er et webmagasin og et bloggernetværk med fokus på bæredygtig livsstil. På webmagasinet samler de eksperimenter og erfaringer med en bæredygtig livsstil på ét sted, så ideer og inspiration kan nå ud til flest mulige læsere.  På de blogs der er tilknyttet giver vi hver især vores bud på, hvordan man med små og store skridt kan nærme sig en mere bæredygtig livsstil.

Et nyt fokus på indhold

Der kommer til at være flere skriverier omhandlende sundhed – både fysisk og psykisk, vegansk mad, yoga, langsom livsstil, minimalisme, kreativitet, mindfulness, zero waste, bæredygtighed og skriv om at finde det, som føles godt for os selv – ligemeget hvad andre har af meninger. Jeg er selv virkelig begejstret over mit fornyede fokus, og håber også, at det er indhold, som vil give mening for jer og måske endda inspirere til lidt ekstra glæde i jeres hverdag. Det er ihvertfald mit håb!

Fremadrettet kommer jeg til at blogge mere frekvens, men selvfølgelig med fokus på kvalitet frem for kvantitet. Da jeg har tænkt meget over den store informationsstrøm man får på internettet, hvor man bare scroller og scroller og forbruger information uden rigtig at forholde sig til noget eller få noget af værdi. Det vil jeg ikke bidrage til mere – så derfor vil alle mine indlæg være gennemtænkt og velovervejet, frem for blot at poste for at poste.

I forbindelse med de store ændringer, som der kommer til at være herinde fremadrettet, har bloggen også fået en lille makeover. Derfor vil der være begynder fejl hist og her – men det vil blive fikset! Men nu kunne jeg ikke vente mere med at løfte sløret – så her er vi! Jeg håber, at I synes om den lille makeover og stadig finder det let at navigere rundt. Hvis I har feedback, må I endelig komme med det!

2

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.