Bæredygtighed

Zero waste hår og krops produkter fra Isangs

Nu har jeg efterhånden prøvet en del forskellige produkter til hår og krop, men ingen jeg vil stå 100 procent inde for og derfor er de heller ikke blevet anbefalet her på bloggen. Men nu har jeg opdaget en lille skjult perle – nemlig butikken Isangs. Under min zero waste rejse, er jeg så heldig at jeg har opdaget Isangs, som forhandler sæbe og olie produkter til hår, ansigt og krop. Deres produkter er både økologiske og naturlige, fair trade, indeholder kun veganske ingredienser, er uden parabener og sulfater, og pakket ind i bæredygtigt materiale i form af genbrugspapir, glas eller metal – og så er de håndlavede i København.

Mine nye favorit produkter fra Isangs.

Økologiske og naturlige produkter

Jeg er vild med hele konceptet! Derfor har jeg nu købt nogle af deres produkter, som vil bliver beskrevet neden for. Jeg har købt ansigtssæbe, shampoo bar og kropssæbe.

Ansigtssæbe:

Skånsom havsalt ansigtsvask med jojobaolie der opfrisker huden, samt afbalancerer hudens olieproduktion.

INGREDIENSER: Havsalt*, Babassuolie*, Ricinusolie*, Jojobaolie*, Destilleret vand, Vegetabilsk glycerin*, Kolloid Havre*, Cedertræolie Æterisk*, Enebærtræolie Æterisk*, Nellikeolie Æterisk* og Petitgrainolie Æterisk.

Shampoo:

Balancerende shampoo-bar med grønt ler der afbalancerer olieproduktionen, dybderenser uden at udtørre, og tilføjer volume.

Denne shampoo-bar uden unødig emballage består af dybderensende fransk ler, kokosolie og antioxidanten Amalaki, der styrker og beskytter håret. Giver en fyldig og cremet skum, der efterlader sundt, rent og voluminøst hår.

100% vegansk. Økologiske og fair trade ingredienser.

INGREDIENSER: Kokosolie* , Palmeolie** , Ricinusolie* , Solsikkeolie* , Olivenolie* , Jojobaolie* , DestilLeret Vand , Lud† , Amalaki*,, Fransk Grønt Ler** , Cedertræolie Æterisk* , Enebærtræolie Æterisk*, Nellikeolie Æterisk* , Petitgrainolie Æterisk*

Kropssæbe:

Isangs kropssæbe bar med sheasmør, 90g. Blid vegetabilsk sæbe af olivenolie og sheasmør som ikke udtørre huden, fås i 4 varianter. Jeg valgte i cedertræ. Plejer og beskytter huden. Er virkelig forfriskende på huden. Den bevarer den naturlige fugt i huden og beskytter huden uden miljøpåvirkninger.

Cedertræ: INGREDIENSER: Olivenolie* , Kokosolie* , Solsikkeolie*, Sheasmør*, Ricinusolie* , Destilleret Vand , Lud* , Kartoffelmel* , Cedertræolie Æterisk* , Enebærtræolie Æterisk* , Nellikeolie Æterisk*, Petitgrainolie Æterisk*.

Isangs finder du på Flensborggade 22, 1669 København V.

Men, du kan også bestille Isangs varer via nettet – her.

Jeg vil i den grad anbefale at gå ind og tjekke deres hjemmeside ud, og se hvor rene og naturlige ingredienser de bruger, og bare hvor fedt deres koncept er!

2

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.