Bæredygtighed

Zero waste tip – sugerør

Jeg har taget livsstilen Zero Waste til mig, og er i fuld gang med at reducere mit affald.  Jeg fylder min håndtaske med ting, jeg kan genanvende. Så jeg undgår at købe engangsprodukter, når jeg er ude. Her på bloggen vil der komme nogle små tips og tricks til at reducere sit affalds forbrug.

Min lille Zero Waste rejse

Min kæreste og jeg begyndte allerede for et par år siden med at reducere vores affald på forskellige måde. Vi startede med de små skridt såsom at sige nej tak til reklamer. Men jeg må indrømme, at de daglige rutiner og vaner skal gennemses og ændres meget. Og det kan nogle gang være ret udfordrende at efterleve idéen om Zero Waste.

Derfor er vi sammen kommet frem til, at vi bare skal ændre vores forbrug langsomt og overskueligt. På den måde bliver det lettere at finde frem til de rette alternative løsninger og samtidig betyder det, at vi på lang sigt får ændret en masse vaner som virkelig gør en forskel.

Jeg bærer altid rundt på en stor håndtaske med en masse “bare-for-en-sikkerheds-skyld-ting”, og i løbet af året har jeg lidt efter lidt ændret indholdet i håndtasken til ting, der i hverdagen kan hjælpe mig med at minimere mit affald.

Et tip til at minimere plastik på farten

En ting jeg lige har bestilt er sugerør i glas uden BPA og anden skadelig kemi. De er genanvendelige og kan bruges til både kolde og varme drikke. Når man bruger de genanvendelige sugerør skåner man miljøet for masser af affald derudover skåner du også din krop for skadelig kemi, der kan overføres fra et plastik sugerør.

Sugerør bliver ofte bare smidt ud direkte efter brug, så prøv at se om du kan klare dig uden og spare miljøet for ekstra affald og ressourcespild. Ellers er det bedste alternativ at købe glas sugerør*. Hvilket også er billigere set på længere sigt.

*Affiliate links

1

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.